En slags terapi.

(null)

Ett otroligt väder med massor av buspollen i luften! Det nys och snoras lite extra och tas lite mer cortisonspray helt enkelt. 
Tog en uppfriskande, blåsig promenad för att hämta min bil i morse. Eller nej, i förmiddags. Jag låg i sängen länge efter astmahostnatt.
Efter bilhämt blev det matinköp.
Och en ny växt då vår fina rumsask tappat livsgnistan helt. Sjukt tråkigt. Det blev en banian (hette den så?) som jag hoppas på nu då. Yuccisen fick byta plats. Ordning återställd.

(null)

(null)

Så vackert ute. Små blommor och knoppar som börjar komma upp, och ropar hej lite från överallt.

Har bakat idag. Vid spontanfikat igår konstaterade jag att det fanns väldigt lite kakor i min frys, så ville fylla på lite. 
Det blev ganska fula schackrutor, men goda, blåbärsmuffins och så rulltårta med kokos och vaniljcrème.  Men ändå, det är som en slags terapi att baka. Knåda, vispa, mäta, pilla….det är bra för rastlös själ.

(null)

(null)

Nu blir det snart matfix, och lite vila för min del. Har för avsikt att arbeta imorgon, det ser jag riktigt mycket fram emot.

Fyra dagars arbetsvecka eftersom jag på fredag ska ner till Lund för sista behandlingen av mamma och ett låkarsamtal.
Tycker sjukt synd om henne nu, verkar ärligt talat helt vidrigt när brännskador ger sig till känna och smärtan bryter igenom allt oftare. Uppmuntras att det snart är slut, fem kvar och sen FINITO. Låt det visa sig sen att det verkligen är klart, läkt och bra när hon ska på återbesök!

Kram ❤️ Johanna

Kommentera här: