En lycka att få vara med om!

(null)

Tog en promenad i uppehållsväder till mamma och pappa efter jobb igår. Satt och snackade en stund, fixade så jag har fullmakt för läkemedelsuttag på apoteket för de båda, fiffigt att ha vid behov. Fick skjuts hem då det regnade.
Gick direkt till trädgården här då det var festligheter på gång. Kollektivgrannen Peter och min käre make körde sin årliga Sybarit open - en golftävling men efterföljande mingel i vår trädgård.
Anslöt till kollektivfrun Åsa och sonen Emil, fixade fram grejer och snackade ett tag innan det var dags för gästerna att anlända. Tog lite rödtjut och snackade med folket som kom kom hit, hämtade en omgång pizzor och umgicks lite till. Väldigt trevlig kväll, om än lite sval. Lade mig betydligt tidigare än gemene man men hade lite svårt att sova ändå. 

(null)

En tröttpanna idag, och full tankeverksamhet med en sjukt belastad akutlista. Det innebär hård prioritering, vilka som kan vänta och vilka som absolut måste gå först. Sedan vet vi, imorgon kan all planering ändå vara omkullkastad eftersom annat ännu mer prio kan ha kommit in. Om dessutom någon personal är sjuk så blir det ytterligare tapp. 
Det är så sårbart i en verksamhet som byggts på att det alltid finns folk som jobbar över och som tar extra pass för att lösa situationen. Det är verkligen ett sjukt system där det bygger på övertid redan från början.
Hoppas listan är som idag när jag öppnar datorn imorgon, så de vi tänkt får opereras. Att det inte blir för mycket väntetider, och att alla som ska jobba är på plats. Då kan det gå!

(null)

Elva år sedan idag, sedan yngste bonussonen Dante tog studenten. Som tiden går! För elva år sedan var då Fridis, min äkta unge, tretton år. Time flies.
Tänkte på det skumma med tid, när min pappa igår uttryckte sig som att det nog räcker med de fyra år som fullmakten sträcker sig innan en måste förnya den…jag hoppas han har fel, men en vet ju aldrig. Ju äldre en blir desto mindre tid kvar, det vet vi.

(null)

Gick direkt ut för promenad även idag, först i vackert solsken och sedan i ösregn…typ ombytligt!
Det blev käk på Jureskogs innan packning inför morgondagen. Det bär då av till Børkop i Danmark för examensfest för yngste bonussonens fästmö Birgitte. Ser verkligen fram emot att hänga med mannen min, bonussöner, sönernas fina mamma AK, bonussvärdöttrar, bonusbarnbarn, potentiell svärson och min egen älskade unge. 
En intensiv helg med många mil i bil och lite häng, vin och fest. En lycka att få vara med om!

Kram ❤️ Johanna 

Kommentera här: