Dans, sång och sömndruckna ungar.

(null)

Det blev en fantastisk dag igår.
Från det lånade sommarhuset i Børkop till familjehuset i Føllerup där Birgitte skulle firas. 
En examensfest hos hennes mamma Asta tillsammans med bröder, respektive och alla deras barn. Så generöst och så fint att vi fick komma på detta kalas  med god mat och dryck, sånger och även en slags dans. En dans danskarna lär sig i skolan och gärna kör på kalas genom åren. Väldigt kul att titta på och det verkade också roande för de som hängde på, om än svårt att hänga med i alla turer.

(null)

En vacker promenad med först solsken och sedan ett rejält hällregn. Nåja. Skönt att komma in i värmen igen, för eftermiddagskaffe och brädspel. 

(null)

Fina Birgitte och hennes mamma Asta.

(null)

Det har varit en fin helg, så mysigt att bo i en stuga ihop, hänga, käka frulle, sitta och snacka. Mysigt att få hänga med bonusbarnbarnen, att få vara en del av dera liv. Få vakna till glada, sömndruckna ungar. Så fint!

(null)

Dansinstruktioner och genomförd dans, så bra jobbat med många skratt, både av de som var på dansgolvet och för oss åskådare.

(null)

(null)

En fin samling tjejer.

(null)

Oscar och Frida.

(null)

Efter dagens frukost åkte vi mot Sverige och Malmö, för att lämna av dottern och hennes sambo. Strax före fyra var vi hemma, packade upp och lade in en tvätt. Packade om lite.
Tog på träningskläder och gick en lång runda på nio kilometer i skönt sommarväder. Så skönt efter stillasittande.
Så skönt för skallen.

(null)

Suttit på balkongen en stund, målat naglar och njutit av sol och lite värme. Äntligen!
Skött om fötter och tagit fram lite förnödenheter som vi ska ha till landet imorgon. 

Nu landar vi hemma lite.
I lugnet efter en helg med mycket ljud, mycket intryck onekligen. Ett par avsnitt av den spännande, och råa Mayor of Kingstown på Sky showtime innan  det blir tidig kväll. 
Hoppas på god natt, med drömmar om goda dagar.
Kram ❤️ Johanna

Kommentera här: