0 Läs mer >>
(null)

Åt italienskt även igår kväll. 
Pasta är ju så gott och oftast ett säkert kort. Hittade en krog nära teatern där Tina the musical skulle gå av stapeln.

(null)

En riktigt stark musikal som gjorts med Tina Turners goda minne, då hon velat ha med hela sin story. Sorglig, tragisk, vidrig och med en sådan jäkla kraft! Hon reste sig som den coola, urstarka människa hon var och tog världen med storm. Artisten som spelade Tina var sjukt bra, vilken pipa och vilket drag i slutet då det blev som en konsert för en stund. Ljuvligt!
Blev drabbad av så mycket känslor, som ett slag i magen av allt hon tvingades gå igenom. 
Dessa jävla människor som liksom har som mål att styra andra på de vidrigaste sätt. USCH!
Det är inte självklart att en orkar gå, orkar lämna, och det är inte självklart att hitta sina pusselbitar som tidigare var en själv. Det krävs år av arbete, av sökande, bortkastande, av letande och att vara ytterst vänlig och kärleksfull mot sig själv. 
Det visade musikalen verkligen på.
En Powerwoman!

(null)

(null)

Haft sega lungor nattetid här, och i natt extra besvärligt. Varit uppe många gånger och inhalerat så somnade vid fyra. 
Nåja. Påbörjade en cortisonkur för att bryta skiten. Ska fortsätta gå en massa nu när vi kommer till York idag. Har hittills gått 1-1.5 mil per dag så det räknar jag med att det blir även de dagar vi har tillsammans med Mark och Dawn. Det vill jag ju inte behöva ändra på! Jag kämpar på helt enkelt.

Brorsan är fortfarande kvar hemma, sköter om vårt hus och umgås med föräldrarna våra. Ikväll blir det goda vänner hemma som ska kolla på fotboll, härligt ju! Vi hade ju så klart velat vara med men det är svårt att cloona sig. Fint att han fixar och donar hemma!

Kram ❤️ Johanna 

Vara ytterst vänlig m...

0 Läs mer >>
(null)

Efter frukost på Montague Pyke, som är vårt favoritfrukosthak, tog vi oss till Little Venice för att se ännu en stadsdel. Också väldigt mysig, med fina hus och lägenheter som ligger utmed kanalen. Många kanalbåtar utmed vattnet och vi hoppade också på en för att ta oss till Camden.
Kul att se världen från vattensidan, så många mysiga hus, och många olika skick på de kanalbåtar som ligger fast för de som bor i dem. Några fint iordning, några riktigt sunkiga.
Utmed kanalen samsades olika människor, några strosade,  några joggade, enstaka rökte på så dofterna spred sig - som det liksom är i varje stad men en ser det olika lätt. 

(null)

Överallt, i alla städer på jorden finns de med mindre tur, sämre förutsättningar, som bor i mer utsatta områden. På gatan, under broar, i något tält. Tänker på 30 dagar i fängelse igen, om hur jäkla olika livets lott ser ut och vad samhället är beredda på att göra för de som inte är födda med rätt lott. Det är inte alltid särskilt storsint…

(null)

(null)

En mysig tur, i helt okej väder. Inget regn men ingen supervärme heller vilket är rätt bra turistväder.

(null)

(null)

(null)

Kaffepaus är viktigt, och andrakaffet lika viktigt som första. 

(null)

Ikväll blir det Tina Turner-musikal.
Ser verkligen fram emot det! Läst boken, sett film och dokumentär om hennes liv och det var allt annat än lätt.
Hon lyckades dock vända det till något riktigt bra, och blev en stark kvinna genom livet när väl Ike Turner var ute ur hennes liv.

Blir en promenad och matbit på vägen dit.
Många steg blir det dessa dagar, härligt att både se mycket och att röra på sig lite.

Hemma tar brorsan hand om mamma och pappa, och bjöd idag på utflykt till Kalmar slott och utställningen om Häxprocessen. Hoppas på bra omdömen då vi ska se den om några veckor, mannen och jag.

Imorgon checkar vi ut från London och tar tåget till York där våra vänner Mark och Dawn möter upp. Blir fint att hänga med dem i några dagar och se en annan del av England.

Kram ❤️Johanna 


Livets olika lotter.