Utrensning och nedräkning.

(null)

Fick fina blommor från tjejerna som var här igår. Fanny och hennes polare var på den årliga vinprovningen som herrn hår i huset håller i. 
Så glad för nya tulpaner!

(null)

Sovit gott i natt, så otroligt skönt att känna att en vaknar utvilad. 
Lugn frukost och sedan gymmet och podd. Söndagsintervjun i P1,, älskar det programmet. En lugn intervjupodd, med intressanta vinklingar då programledaren är väldigt påläst om personen han möter. 

Underbart att kroppen är med mig igen, känns som att den längtat efter träningen lika mycket som min rastlösa hjärna.

Rensat garderober och byrå, fått ihop två papperskassar med kläder till Kvinnojouren. Känns skönt för mig att rensa ut, och bra att veta att det kommer andra till del. Fullt användbara kläder som jag haft liggande och hängande länge, och tänkt att jag nog kommer att vilja använda igen. Men nu var gränsen nådd, och lusten där för utrensning.

(null)

Lämnade detta nedräkningsschema till mamma igår. För att göra dagarna, veckorna med alla behandlingar tydliga. Att det blir en nedräkning som vi alla ser fram emot. 
Låt det gå fort, dessa veckor.
Låt det gå bra så att strålningen tar död på de celldjävlar som gett sig på henne!

Börjat ny bok.
Lade ner Ian McEwans Lektioner igår, efter 150 ojämna sidor. Vissa sidor fångade men ännu fler fick mig att tappa fokus. Får ta upp den en annan gång, kanske passar den bättre då.
Håkan Nesser passade mig bra, läst åttio sidor i eftermiddag och längtar efter mer. Så vill jag ju ha det!

Kram och god söndagkväll!

❤️ Joey

Kommentera här: