Ur ett smärre kaos en ny ordning.

(null)

Fint med vackra drejade ljusstakar gjorda av någon en känner. Den pryder köksön så fint, och ska göra mörka morgnar ljusare i höst och vinter. 
Märks att det redan behövs.
Fönsterlampor och tända ljus för att mota bort mörkret.

(null)

Nya tider med nya uppdrag för en del, så just nu lite rörigt men också spännande, och säkert bra med förnyelse, förändring. Att saker inte står stilla. Nya personer på gamla platser. Bredvidgångar och upplärning.
En viss separationsångest innebär det då något som varit på ett visst sätt under många år inte längre är. Men ur ett smärre kaos kan det födas en bra ordning! Tror det kan bli riktigt bra, även detta.

Hoppas på en bra höst, som flyter på där många patienter kan få sina efterlängtade operationer. En höst utan strul med avsågade balkar, pandemier eller annat som ställer till det!

(null)

Efter träningspass beställde vi pizzor från Lilla Rustik och åkte hem till mamma och pappa. 
Mamma fick en droppfotsskena som hon fick gå omkring med. Lite stadigare ben onekligen. Lite trångt i dojan såklart men bättre gång, mindre risk för fall när tårna inte fastnar i backen. Mysigt att sitta och snacka lite, ta en kaffe och umgås. 
Älskade föräldrar!

En stund i soffan när vi kom hem, lite fix med disk och rengöring av diskmaskin. Ett avsnitt av Outer Range, och nu några rader i boken Barnmorskans löfte. 

Kram ❤️ Joey

Kommentera här: