Kanske mer cyklat…

(null)

Tog cykeln idag, vilket är väldigt ovanligt. Gillar att gå överallt men måste säga att det var rätt härligt att cykla. Vackert väder, skön och stabil cykel som tog mig till utbildningsdagen och sedan till frissan, till matbutiken och så hem igen. Inte dumt alls! Har liksom haft den där elcykeln i kanske två år snart och har cyklat nio mil…haha…en jäkligt dyr historia men kanske får det bli lite mer cyklat ändå. I fint väder och när en ska lite längre eller har flera ärenden liksom så går det onekligen fort!

(null)

Många bra föreläsningar idag, så kul att få ta del av. Om frakturlära, konfusion, psykologisk trygghet och så en föreläsning av regionjuristen om sekretess bland annat. Också en föreläsning om kardiologi.
Mycket intressant onekligen.
Och också fint att få göra något annat för en dag, få lite annan luft.

(null)

Som sagt, hos frissan efter jobb.
Skönt att bli ompysslad och fixad och att få ljusare hår igen. 
Kände för ett litet men intensivt pass på gymmet efter dagen, skönt att röra på sig lite. Svettas. 
En dusch och ett par kokta ägg och nu Downton Abbey - bekant och skönt med detta kostymdrama i otrolig miljö och vacker dialekt

(null)

(null)

Ungefär nu är väl dottern och hennes sambo på väg till Berlin på semester. Allt lite avis då det är en cool stad med mycket att se. Hoppas de får en fantastisk resa!

Dr Pol en stund innan läggdags, alltid bra avslutning på dagen!

Kram ❤️ Johanna 

Kommentera här: