Det passar oss.

(null)

Sovit som Törnrosa i natt, skönt att jag vaknade innan hundra års sömn dock.
En kaffe på sängen och nyheter i telefonen. 
Träningspass på gymmet.
En bra uppstart.
Varit på Maxi och handlat. Söndagar är bra matinköpsdag med mindre folk i butiken. 
Podd i öronen och fullt fokus på listan så tar det inte så lång tid.

(null)

Skön söndag, att ta in och njuta i vårt kära hem. Grannfrun och jag brukar säga att vi aldrig vill flytta härifrån och det ligger något i det! 
Älskar vår lägenhet, att vi kunnat göra det till vårt, med vår stil. En blandning av nytt och gammalt, köpt och ärvt, renoverade möbler med nya tyger och så platsbyggda hyllor och garderober.  Loppisfynd och saker köpta på resor.  Spretigt, skulle någon säga. Så kanske det är men det passar oss.
  (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Att kunna få ha sin mancave är ju en dröm, såklart. Att få ha sitt arbetsrum med sina prylar. Att också jag får ha mitt arbetsrum är ju skönt, som också är ett gästrum. En gång min älskade unges rum, som hon bor i när hon kommer hem. 
Fint att ha det där rummet.
Snart blir det utrustat med bättre arbetsskärm till datorn, så en slipper ha förstoringsglas på sig för att se vad som står. Blir bra och ger större möjligheter när en vill sitta hemma.

(null)

Varit och handlat.
Ska till mamma och pappa för att hjälpa med dusch. Kanske en andrakaffe också, och lite prat. Köpte en fin bukett när jag var och handlade, vilket jag vet att hon uppskattar. Inte så att det blir besök i blomsterhandel just nu. 
Blommor är bra för själen tänker jag!

En go söndag.
Blir lite tvätt, lite plock och läsning.

Kram ❤️ Johanna

Kommentera här: