Glada, pigga, murriga och mysiga.

(null)

Vi var rätt trötta igår kväll efter allt stim här hemma. En film och en kopp te, tända ljus var fint. Och Provence såg ljuvligt ut!

Sov som en stock i natt och vaknade pigg en halvtimme innan klockan ringde. Skönt ändå! Var på jobbet halv sju, liksom lika bra ju!

(null)

Stack till Växjö Färg och tapet efter jobbet, för att hämta hem de tapeter vi tittat på. Det slutade med att vi bestämde oss för en tapet vi hade i urvalet för vår hall. 

(null)

(null)

Finns mycket fina tapeter verkligen, med olika känslor i. Glada, pigga, murriga och mysiga. 
I det rum som ska återställas till sin ursprungliga storlek så behövs det något murrigt, något mysigt. För att bjuda in, hålla om. 

(null)

En liten promenad med maken innan middag, bara för att få lite luft.
Imorgon blir det ett pass på gymmet och sedan jobb i förrådet för att kunna förvara en del kartonger. Det blir bra med en redigering där, så det kommer att få plats bra!

Vi kollar på ett avsnitt av Billions. 
Tröttnat på den, fastän vi inte sett klart andra säsongen. Tycker den är för ruffel- och bågig typ med den ena otrevligare än den andra där pengar är det enda som spelar någon roll. Där människor används som pjäser i ett spel. Bra skådespelare men noop. Den fångar mig inte.
Vi får kolla ut någon serie som vi båda gillar, maken får kolla klart denna medan jag har "Kejsarinnan". Fått tips om Perry Mason, kanske blir det den. 
Har ni några bra serierips med hjärta?

Kram ❤️ Joey

Kommentera här: