Effektiv dag!

(null)

Idag blev det att arbeta och gno minsann.
På tisdag ska väggen mellan lillbonus gamla rum och musikrummet rivas och då krävs en hel del förpyssel för att få till det.

Dagen började med frukost tillsammans med vännen Göran, och ett par koppar kaffe som uppladdning.
Mitt arbetsrum skulle flyttas till min Fridas gamla rum, som numera också är gästrum. Skänk, ett par hyllor, tavlor och skrivbord fick flytta dit. Garderober från lillbonus rum skulle plockas isär och köras till vårt förråd, som vännen Göran hjälpte oss med…tack och lov! Tunga som as!
Dammsugning, avtagning av sängkläder och madrassfodral och skydd skulle tvättas, böcker packas ner på den del av bokhylla som liksom ska fortsätta in i nästa rum. Nio flyttkartonger böcker, mattor och byrå bor nu i tvättstugan tillfälligt.
Ja, ni hör ju.
Nu har vi också flyttat teven i gästrummet så att den får rum över skänken. Massagebältet känns väldigt bra just nu! Är öm överallt.
Det kommer bli bra när det är klart dock, det tror jag på!

(null)

(null)

Funkade fint!

(null)

(null)

Nu får det betecknas som klart här. Kommer att funka fint som arbetsrum. Också fint att använda rummet mer än bara som rum för Frida och eventuella gäster som kommer. 

(null)

(null)

När vi flyttade in här för nio år sen valde vi samma golv i de två rum som nu ska bli ett, smart drag faktiskt. Kanske kommer det vara lite färgnyanser och så men vi kommer att ha en matta mitt i rummet som kommer trolla bort sådant och dessutom ge lite mys, värme och ljudisolering.

(null)

Bilden är från igår kväll.
Det har känts idag att det var mycket skumpa och vin igår, men kan tänka att det nästan känns som mer imorgon…inte riktigt känt efter idag!

Svart som natten nu strax efter fem.
Får tända ljus och mysbelysning, och ta hand om oss lite ikväll.

Kram ❤️ Joey

Kommentera här: