Då kommer lugnet.

(null)

Funderingar som gjorde mig trött idag. Segt att stiga upp i morse, och har liksom inte varit riktigt vaken på hela dagen. Drömt på natten och tänkt dagtid. 
Om jag skulle förändring eller inte. Så kul att få chansen, möjligheten till förändring. 
Landade i beslut igår och det känns bra. 
Ibland är gräset ändå grönast där en är, med mest möjligheter till variation och utmaningar.
Inatt får jag nog vilsam sömn. 
När väl beslut är fattat så kommer lugnet.

(null)

Tog en promenad efter jobb, trots totalt osug. Gick bara hem och bytte om, satte i lurar i öronen och lyssnade på usa-podden. Och det var ju så skönt, väl påbyltad och inställd.
Podden berör allt galet som just nu händer, som att en inte får prata mens i skolan förrän barnen börjat åk 7. För att någon gubbe sagt att "inga flickor får mens före 12 års ålder". Jo men tjena. Det är härligt när pålästa bestämmer…suck.
Avsnittet handlade också idag om Trumps uttalande att han imorgon tydligen ska fängslas, och han uppmuntrar de sina att ta tillbaka sitt land. Intressanta och roliga diskussioner i programmet!

(null)

Fotade fina uthus och vackra fönster.
Mysigt att gå runt på öster bland gamla hus och ologiska vägar. En fin gammal stadsdel, som jag och min älskade unge flyttade till 2008. En bra känsla där.
Liksom här på söder. Det är också en lugn, skön och harmonisk stadsdel med uppvuxna trädgårdar, blandat med nytt. Älskart!

(null)

Åt rester från igår, min tonfiskpasta, och kollade Husdrömmar. Så fin gård på Öland, som renoveras från grunden. Tänker på vårt hus, och den jätterenovering det fick. Så roligt att se det växa fram lite i taget. 
Så även med projekt Ölands-gården. 
Tänk vad gamla hus med mycket kärlek kan bli vackra. Tror de blir glada!

Kram ❤️ Joey

Kommentera här: