Bra för livsandarna!

(null)

Gick tidigare från jobbet.
Längtade ut, bort från inneluft till syrerik vårvinterluft med en sol som faktiskt värmde.
Träffade goda vännen Suz på Top Notch, så underbart gott att sitta och snacka, bli rörd, skratta, bolla livets egendomligheter, svårigheter och trevligheter. Tacksam i själen för fin vänskap. 

(null)

Gick till gymmet för ett rätt tråkigt pass där suget var ljummet, men dock. Efteråt. Då. Då var det skönt. Nöjd med att ha gjort det, med Söndagsintervjun i P1 i lurarna där författaren Elsie Johansson intervjuades. 91 år och otrolig berättare, en sådan livsglad, nyfiken och tacksam människa.

Och så det här ljuset när jag gick ut efter halv 7 ikväll…! Det är underbart oavsett minusgrader och Kung Bore som biter sig fast envetet. Ljuset slår allt. Och oj, vad det är bra för livsandarna!

(null)

Det kom ett brev idag, med två små söta paket med fina glassmycken. Kul! Och fint med extra omsorg i packningen! 
Glada soliga smycken, för att hälsa våren välkommen eller för att lätta upp en mörkare dag.

(null)

Precis fått massage av mannen. Ont i nacken och egentligen hela kroppen nu. Inväntar besök på Alezzokliniken på fredag, så hoppas på ytterligare några månaders smärtfrihet efter det. Ingen press alls…haha! Faktum är, att vad han än har för metod, så har min kropp varit så oerhört mycket vänligare sedan i september månad. Så värt, så tacksamt, och så skönt att känna att kroppen blir lite mer avslappnad.

(null)

Medan mannen och Göran kollar hockey så läser jag bok. Bra grej med lite sport i bakgrunden. 

Kram ❤️ Joey

Kommentera här: