Övervunnit massor.

(null)

Vi var på magisk show igår, med Cirque de soleil. Helt enastående akrobater, gymnaster i absolut världsklass som gjorde en sjukt bra föreställning. Helt tagen!

(null)

(null)

Som vanligt säger ju inte bilder så mycket men ni får ana lite. Förstår inte hur en kan göra så med sina kroppar, en sån styrka, kontroll och samtidigt smidighet.  Jisses!
(null)

(null)

(null)

Vi fick se Vegas by night efter föreställningen, och gick i väldigt varm sommarkväll. 

(null)

Idag sov jag länge och vaknade trött ändå. Gick en sväng, tittade oss omkring och handlade lite dricka och frukt, tilltugg till lång resa imorgon. Varit ur gängorna idag, av  en sanslös trötthet, lite seg lunga men framförallt en mycket obehaglig, ny smärta i vänster utsida lår, och ländrygg som strålar. Ilar. Har alltid ont till höger ländrygg och höger höft men nu är det något annat. Hoppas på snar bättring, efter massage, golfboll och Alvedon. Detta är mycket ovälkommet! Har haft domningar och stickningar i en tå på vänster fot sedan jag var sjuk i massa lunginflammationer och megaastma 2018, och det har kommit och gått lite. Några dagar den här resan har den gjort sig påmind igen. Får lite dåliga vibbar av det hela men hoppas att det bara vänder. Typ NU.

(null)

Legat på rummet några timmar, för att samla ork och kraft för kvällens konsert med Keith Urban. Innan dess behöver vi ha lite näring. Kanske blir det olive garden ikväll också. Åt den godaste skaldjurspasta där igår, ett trevligt, fräscht ställe med supertrevlig personal. Ibland är det rätt skönt att ha ett säkert kort!!

Imorgon går färden vidare, till Grand canyon. Vi ska bo två nätter på något som heter yavapai lodge, och åka helikoptertur över Härligheten på söndag. På måndag åker vi till Sedona och sover där en natt innan det är dags för hemfärd. 
Kom igång kroppen, håll ut nu vetja! Du och jag har ju klarat massor ihop och övervunnit det!

Kram ❤️ Joey



Kommentera här: