Den härligaste ledigheten.

(null)

En småpysslardag i lugn och ro, hur skönt som helst. 

En promenad på morgonen.
En stund på balkongen. Läst. Lyssnat på fåglar och människor som gått förbi.  Tänkt på helikoptertur, vackra Carmel-by-the-Sea, på galna flodljudet i Yosemite. På bröllopet, vännerna, talen, skratten. All kärlek som dessa människor ger i livet. Är så tacksam, så rörd och så lycklig!

Lyssnat på Keith Urban.
Lagt kyckling och fläskytterfilé i marinad, fixat revben i ugnen, gjort såser, grönsaksspett, fixat en chokladsås, tvättat lite. Suttit ute under sedumtaket. Vilat. Tänkt. Varit i en god bubbla idag.

(null)

Vännerna Kattis och Anders kom hit ikväll, på grillkväll, och umgänge. Så otroligt mysigt att ses, att bubbla om bröllopet och om deras fantastiska arbete med denna dag! En härlig ljummen sommarkväll, med goda vänner. Livet!

(null)

Min människa kom hem lagom till att det var dags att grilla och fixa vinerna, men vi hann sitta lite här i skuggan på trappan en stund. Prata igenom dagen. Utdela varsin puss. Andas in varandra för en sekund.

Nu andra avsnittet av ny serie "the Mayor of kingstown", en skruvad men bra serie.
Blir tidigt i säng då det är dags att åka till Halmstad och Alezzokliniken imorgon. Blivit betydligt bättre i kroppen sedan vi kom hem från usa men är ju otroligt stel, från nacke till fötter, så han hittar nog lite av varje att rätta till. 

En fin dag på semestern, även detta.
Suger in det sista av ledigheten nu, de sista dagarna på den härligaste ledigheten.

Kram ❤️ Johanna 

Kommentera här: