Söta som socker.

(null)

(null)

Lång jobbdag med ännu en veckas tråkiga besked. Femte veckan i stabsläge utan att få operera mer än akuta patienter. Sjukt är det. Och något måste på allvar göras! 
Många patienter ringer nu, undrar över planering framåt men de får väldigt oklara besked. Vem vet liksom? 

Skönt att få besök av kollektiv hundarna ikväll, få gosa lite med Cava och busa lite med nyaste tillskottet Lycka - en vispekatt med outsinlig energi (som är typ omöjlig att foto då hon är still 1/4 sekund i taget). Söta som socker är de båda två. Still eller springandes.

(null)

Haft ont i kroppen, från nacke till rumpa med trilskande muskler idag. Stått, suttit om vartannat hela dagen och tagit Alvedon för att lindra lite. Gick och handlade efter jobb, lade mig sedan på golvet för avslappningsövningar. Inget träningsprogram idag. Hoppas på stilla kropp imorgon, och en god natt utan seglungs och ond höft.

❤️

Sambon har hämtat inbjudningarna till bröllopet som vi ikväll lagt i kuvert, skrivit på kuvert, och satt på frimärken…imorgon går de iväg. Och om snart fyra månader är det dags!
En hel del att fixa med, men gillar mina to-do-listor och att vi redan nu har en del planering med fotograf, präster, florist. Vill verkligen inte stressa mer än nödvändigt sista veckorna före bröllopet med det som kan vara klart innan. Det lär vara stressigt dagarna innan oavsett hur mycket vi gör nu ändå, tror jag.

(null)

Blir några rader om Patrick Melrose, men känner mig trött i knopp och kropp. Tar energi att ha ont.

Imorgon är en annan dag!

Kram ❤️ Joey 

Kommentera här: