Finna min väg.

(null)

(null)

Lyxigt att få gå direkt från jobbet till 9-rätters avsmakningsmeny på The view, med trevliga människor och fantastiskt dedikerad personal…och så hockey. Upplevelsen är ju onekligen maffig, och just ikväll vände lakers från två segperioder till seger. Mannen gick även han från nedstämd förlorare till tokglad vinnare på nåt sätt. Jag håller mig ganska neutral i själva sportutövandet men stämningen blir ju härlig av vinst!
En härlig kväll. Helt enkelt. En lyxig kväll!

(null)

Det är en loge utöver det vanliga verkligen. Så mysigt inredd med dova, sköna färger.
Som ett härligt vardagsrum.

(null)

Imorgon är det fredag igen. 
Skönt med helg, såklart.
Blir fredagsblomma och träning efter jobb. Ska köra vissa av övningarna jag fått men ska ta ett pass på gymmet. Det är precis som att kroppen slår emot förändrad träning och ger mig min gamla jävelvärk tillbaka. Det har jag inte lust eller tålamod med, men tänker att en kombo är fiffigt. Får finna min väg helt enkelt.

Ser fram emot en ganska oplanerad helg. Mannen ska ha förmingel här från lördag lunch, med 18 gäster men jag har själv fri tid liksom. Det blir nog en kaffe på stan, säga hej till gästerna, och sen en lugn kväll. Inte fel alls!

Nu blir det ny bok, En piga bland pigor, av Ester Blenda Nordström. Några rader innan ögonlocken faller ihop är bra. Som att kroppen kommer ner i nattläge av läsning.

Kram ❤️ Joey

Kommentera här: