Göra medvetna val.

(null)

Det blev en promenad med vännen Annika efter jobbet, i en grå och disig stad. Ändå rätt vackert ljus vid sjön. 
Skönt att gå och prata, då luft i huvudet och steg i benen liksom.

(null)

Hemma hade bordet satts upp och duken placerats. Nu ska ramen skruvas fast men snart så kan vi inviga härligheten!
Det ska göras utdragbara lådor där vinylskivor ska bo också men det är nära nu tills vi har ett klart rum, vår nya salong liksom!

(null)

Ett par av de rätta högtalarna är uppe, och så ska det komma ett par till. Makens feta bäbisar helt enkelt, som jag kallar tvättmaskinen och torktumlaren. Ljudet kommer att bli fantastiskt, det är jag helt övertygad om. Med ryggen mot biljardbordet och ansiktet mot musikanläggningen ska det stå två goa fåtöljer också. Inte klart vilka ännu men ikväll har vi provsuttit två otroligt fina, snurrbara skönheter. Vi får se!

(null)

Idag har det bara blivit Musikhjälpen på teve och datorn, inget IRL. Dottern är där för mig också, så jag tänkte spara mig till helgen nu.
Blir så imponerad av vår stad, att så många är engagerade och idérika och också väldigt uthålliga och sugna på att hänga där på Kärlekens torg. Stötta, ge, dansa och bara hänga där. Underbart!
Om ni vill, och kan, gå gärna in och stötta min dotters bössa Kaffebössan. En liten slant blir många om fler skänker så klart! Allt för att ingen i världen ska dö av hunger!

Det är ju helt sjukt att tänka att var tionde barn i världen vet inte vad de ska äta nästa dag, om det blir något alls att stoppa i magen. Det finns så mycket resurser som är helt snedfördelade. Så få som har väldigt mycket och så oändligt många som knappt har något alls. Det Musikhjälpen gör är att öppna lite ögon, tänker jag, så att en blir medveten och utifrån det kan göra medvetna val.

(null)

Mätt och go efter trevlig kväll med härliga människor, med afrikanskt tema efter deras senaste långresa. Bildvisning, prat, mat, dryck och hundgos- kan inte bli bättre ju!

Hoppas på lugn, astmafri natt och lång sovmorgon imorgon. Det hade varit riktigt skönt.

Kram ❤️ Joey

Kommentera här: