Tacksam för bra dag.

(null)

For till maxi direkt efter jobbet, skönt innan alla slutar jobba och ska springa runt där. Satte lurarna i öronen, podd på och listan i handen. 

Var osugen på gymmet då jag känt mig speedad i både huvud och kropp idag. Skulle egentligen gått och tränat och tagit maxi imorgon, var planen. Men Noop. Det gick inte.
Cortison skapar bi i skallen och tusen myror innanför huden, för dig som undrar vad jag lägger in i begreppet speedad.
Kändes helt fel att träna med den känslan, så matinköp, uppackning, läsning och en stund i bubbelpoolen var bra. Det som är bra med cortison är att andningen kan fylla lungsen, hesheten blir mindre framträdande och jag kan sjunga igen! Inte superbra på något sätt men ändå en röst som går att styra till hyfsat stor del. Såååå underbart att återigen få utlopp och energi vid pianot. Varje gång jag inte kan det inser jag hur mycket jag behöver det för mitt välbefinnande. 

(null)

AK kom förbi en stund, så väldigt välkommet spontanbesök! Fint att sitta och snacka en stund, över en kopp te. 

(null)

Gick sedan till Keun Jo och träffade vännen Ulle, åt väldigt god mat och drack lite bubbel. Lugnt med alkoholen eftersom min kropp inte behöver mer uppåtgrejer just nu. Men gott med lite till denna matpornografi! Härligt med några timmars prat i vänskapsvärme.

(null)

(null)

(null)

Idag hämtade mannen nyfixade förlovningsringar, har glömt bort att de var så fina från början. Inte putsat dem sedan vi förlovade oss i Eiffeltornet i Paris 2012, så de var ju ganska grå nu. Syntes ju väl  när jag fick på mig vigselringen. Men nu så, nu ser dem nya ut igen!
Kanske ska en putsa dem var femte år eller något. De är ju ändå vackra och de används alltid, varje dag. 

(null)

En fin dag, som slutade med en pratstund med vännen Göran och sambon, efter att de steg ur bubbelbadet. 
Tacksam för bra dag, för lungor som känner hopp. För vänner. För stundande trevligheter.

Kram ❤️ Joey

Kommentera här: