Nedräkning.

(null)

Så väldigt bra beslut jag tog om att vara ledig idag! Skönt att inte hoppa i säng bara för att en måste igår, och helt underbart att faktiskt sova till halv åtta i morse. Ligga och dra sig, läsa DN och smp till en kopp kaffe - det är en skön start på dagen.

(null)

Ute i trädgården knoppas det, och på promenaden blommade det lite överallt. Så fin tid det är, om än lite kallt. Men valborg, det är väl liksom alltid lite kyligt? 
Ändå skönt när det spricker upp lite i taget, att hinna se när det händer.

(null)

Varit i Domkyrkan och domkyrkocentrum för att kolla in vart vi ska och hur det ser ut inför bröllopsdagen. Kul att träffa henne jag mailat med massor av gånger, som är ansvarig för bokningarna och att ordna det som vi vill ha det. Känns bra, och nu är det nedräkning!

(null)

Gjort ärenden på stan. Hittat armband i samma stil som halsbandet, i vitguld, så det matchar till brudutstyrseln och också till andra tillfällen. Vackra, nätta smycken som i sig själva glittrar.  

Tog en promenad till mamma och pappa, fick en kaffe och en pratstund. Fick se deras nyinköpta och mycket snygga kläder som de ska ha på bröllopet! De är verkligen fina, mina föräldrar. Moderna och sugna på att hitta rätt utstyrsel, det är ju härligt! 

(null)

En skön promenad, i frisk luft men en sol som värmde.
Tänkte läsa en stund. Vila.
Njuta av eftermiddagen.
Känner mig lite trött i kropp och knopp.

Ha en fin fredag!

Kram ❤️ Johanna 

Kommentera här: