Fika, långkok och blomster.

(null)

Vaknade tidigt, men har sovit riktigt bra i natt. Väldigt skönt! 
Tränade vid 8, perfekt start på dagen med energi och pigga lungs, och en kropp som var allmänt sugen på rörelse. Kör cortison två dagar till. Hoppas lungsen fattar galoppen nu, även vid avslutad kur.

(null)

Fika på stan med mor och far, men utan mannen som över dagen är i Danmark på galej. Gick på lite check avseende kostym till fadern och linne till modern men utan resultat. Trevligt att kolla lite, att i lugn och ro gå i vårig stad.

Tog min lilla röda till blomsterlandet för blominköp efter det. Det var helt enkelt dags för lite blomster på balkongerna, få lite liv där. Fick bli penséer, och så ett par vita pelargoner till köksfönstret. 

(null)

(null)

(null)

Även östra balkongen fick lite blommor. Lite rättvisa får det ju vara.

(null)

Nu står en älggryta på spisen. Långkok, som jag ska bjuda föräldrarna på imorgon. För imorgon blir det faktiskt käk och bildvisning, som vi skulle haft förra lördagen (då jag blev kärleksfullt kidnappad). 

(null)

Grytan får puttra några timmar så det blir liksom söndrigt och mört. Ska serveras med pressad potatis, gelé och lingon och grönsaker. Och kan hända ett glas rödtjut eller en öl!

Det blir att röra i grytan någon gång i timmen. Satt mig till rätta i gungstolen i musikrummet, imperiet på. Sådana goda känslor av minnen det föder. 

Hoppas ni har en god lördag!

Kram ❤️ Johanna 

Kommentera här: