Få som hukar.


(null)

Den här vyn….! 
Älskar, älskar, älskar den!
Horisonten, havet, himlens skiftningar. Segelbåtar, scotrar, fetbåtar och badande människor. Stillheten i små krusningar och höga vågor. Skiftningarna.

(null)

Husen på gatan är mysiga, med sina ibland superslitna fasader. Ibland renoverade. Också väldigt skiftande. Vissa balkonger som ser ut som prunkande handelsträdgårdar.
Och så pratet på gatan, bekanta människor som samlas och snackar, skrattar och går med sina små hundar. Myllret av liv. Enkelheten varmt väder ger. Väldigt få som hukar på grund av piskande regn och drivis. Som att kroppen och själen får en annan hållning av skönt väder. Blir friare, gladare. Andas lättare.

(null)

(null)

Spelkväll efter öl- och paellaafton ner mot hamnen. Lite lugnare på folk, bredare gator utan trängsel som gör stimmig hjärna lugnare. 
Vilande kväll i ljummet väder. Bekymmerslöst och fnissigt med allsköns knasgissningar i spelet. 

(null)

(null)

Kall handduk och soleksem. 
Blivit väldigt känslig för solen på somliga ställen. Kliat i natt, så blöt och kall handduk var skönt (förutom inhandlad salva med föga effekt). 

Börjar läsa Kristi bruds slav. 
Så sjuk, om en väldigt giftig sekt som styrdes med järnhand av ondsint och hagalen ledargestalt. Den beskriver bra hur hjärntvätten, normaliseringsprocessen gick till och som gjorde att det inte gick att ifrågasätta. Som i alla sjuka sammanhang där kritiskt tänkande ifrågasätts och bestraffas.
Intressant och igenkännande.

En naken, oplanerad dag framför oss.
Vem vet vad den ska bjuda på?

Kram ❤️ Johanna

Kommentera här: