Förunderligt. Föränderligt.

(null)

Fredagsblomma blev också denna lilla söting, att pryda badrummet. 
Tog en sväng på stan, i kyligt väder med bitande vind. Pratade med bästa dottern, tog en tur för blominköp och pakethämt. Lite bröllopspryttlar, för att ligga i god tid med planeringen. 

(null)

Vackra rosor fick följa med hem, och pryda matbordet. Tog en lugn stund, i fåtöljen för vila. Skönt att landa in i helgen efter veckan.
Få ledigheten att sjunka in.

Fundera över livets varande. Förändringar. Saker som händer som behöver snurra runt i huvudet lite, innan en riktigt vet hur en ska möta utmaningarna. 
Livet händer ju, just här och nu, hela tiden. Med tungt och glatt, sorgligt och ljuvligt på samma gång. Det är så, för oss alla i olika skeden. Det är föränderligt. Förunderligt. Och ibland mer än vi mäktar med, ibland kommer det i lagom dos så vi ändå kan stå stadigt.

(null)

En fin kväll med bonusar på Miss Voon, med fantastiskt god mat, härligt snack, skratt och god service. Mannen och jag blev utskrattade av tjejerna när vi kom. Insåg själva att vi såg ut som att vi skulle på husvagnssemester ihop. Det ska vi dock inte!

(null)

(null)

Sitter uppe ett tag.
Låter mat och alkohol gå ut kroppen. Kollar på The split på SVT. 
Tacksam över min familj. Min fantastiska dotter. Bonusar. Syskon. Föräldrar. Man. Vänner. Finns så mycket att vara tacksam över. Att ta in. Vårda i hjärtat.

❤️
Johanna

Kommentera här: