Fler vattenhål.


(null)

I år är staden sitt vackraste jag, så här i juletider. Så fina utsmyckningar, mitt i stan och som här utanför jobbet i allén. 

(null)

Fick bli ett sent träningspass idag. Trodde att jag inte riktigt skulle orka gå iväg efter att ha varit hemma för ett litet möte, men jag gav mig envist iväg. Glad för det!

Hade möte med duktig målare som ska ge sig på vår bortre hall och gästrummet (min dotters gamla rum). Blev kär i en tapet för ett bra tag sedan, och helgen i Simrishamn födde kärlek till ytterligare en tapet. Det känns skönt att fixa till det, ganska slitet på en del väggar såklart. Är nog rätt nöjd för ett tag sedan!

(null)

Var på irländska puben igår, med ett av mina små gäng. Så fint att ses, uppdatera varandra om livet, skratta och må bra ihop. 

(null)

En behöver flera vattenhål, för att samla energi. Att ha en politisk styrd organisation som tycks fullständigt blinda och döva för alla kritiska röster - det tar kraft. Att de, trots år av kamp från fackförbunden, från medarbetare och kritik från patienter, ändå väljer att ha sina huvuden i sanden…det är fan helt makalöst!! Hur kan politikerna vara så blinda över vad som händer? Hur kan de inte se att något har behövts göras i flera år, och nu är snart gränsen nådd för vad sjukvården mäktar med? När ska de förstå att lön spelar roll och att konkurrensen med kommunen spelar roll? När ska de förstå att de måste locka med lika höga löner som kommunerna ger, för att vi ska få kompetent personal som söker sig till det som passar dem bäst? När ska de sluta säga att det inte bara är lönen som spelar roll? Hur kan de veta, när det inte satsats på det? 
Det är så frustrerande, då jag vet att det finns så otroligt många kompetenta människor som jobbar troget, som är så lojala och som förtjänar det bästa. Lön spelar stor roll för att få motivation, för att göra det lilla extra och för att sjukvården ska få behålla och rekrytera ny personal.
Hur kan en inte förstå det?

(null)

Blir matt ibland…
Hämtat kraft ikväll av träning, lite snack med sambon och ett avsnitt av Yellowstone.
Har lite härligt fotbollsljud på, Polen och Argentina. Så mycket barndom det är, med sport på teve. Känns tryggt efter frustration!

Kram ❤️ Joey

Kommentera här: