Får bo i skorna.

(null)

Så otroligt skön lördagsmorgon!
Vaknade strax efter sju, men log kvar och scrollade på telefonen, kollade Nyhetsmorgon, kliade mannen på ryggen och blev kliad tillbaka. Lugnt och skönt. Hämtade mig en rostad macka och varsin kaffe.
När kroppen ville så steg jag upp. 
Tog andrakaffe och god rabarberbulle på Askelyckans fik. 
Tog en lång promenad i overkligt varmt väder, och i LJUS. Så tacksamt att få det en stund!

(null)

Mannen har stereofixardag, och jag mest slöar.
Läser. Bok och nyheter. Fina ord om Salming och ännu finare hyllningar till Sven-Bertil Taube. Tänker att han var en ovanlig artist, så mångsidig som både skådis och som sångare. Glad att min kära mamma och jag var och såg honom på konserthuset när han var på turné, för kanske 3-4 år sedan. En fin konsert med Taubesk musik så själen slog glädjevolter.
Må han vila i frid, och ta med sig musiken dit han nu gått.
 
(null)

Lätt störd en stund. Behöver gå in de här pjucken jag ska gå i under många timmar en dag. Mina fötter kan vara de klenaste i världshistorien så det gäller att i små doser gå in dem. Satt vid pianot och sjöng en stund också, iförd skor. En lite ovanlig syn då jag alltid är barfota eller möjligen iklädd raggsockor inomhus. 
Varje dag när jag kommer hem tas skor och strumpor av, och strumporna får bo i skorna över natten tills de läggs på tvätten dagen efter eller möjligen en annan dag. 

Snart blir det matlagning här, och vännen Göran kommer på käk och kanske lite rödtjut. Vem vet?

Kram på er!
❤️
Joey

Kommentera här: