Så som en själv önskar.

(null)

Tänker ibland på ifall jag är beroende av något.
Det landar i att jo, men kaffe är jag nog beroende av. Jag behöver mina koppar, och älskar verkligen den första och andra koppen på dagen. Känns ljuvligt med den varma, goda smaken på morgonkvisten. Som en bra start att möta dagen på.  Dricker egentligen inte så mycket kaffe, men njuter av de koppar jag tar. Kvällskaffe uppskattar jag inte, så det tar jag bara ytterst sällan.
Och jag tänker att det är okej, att vara beroende av kaffe. Det finns värre saker!

(null)

Är smått beroende av min rörelse, att få motionera på något sätt i stort sett dagligen. För att ge kroppen och knoppen sin dos av må-bra-känslor, och för att hålla igång onda muskler, leder och halvsega lungs. 
Det känns också som ett okej beroende, faktiskt. Mår bra av det.

Ikväll gick jag hem över museiparken, så vackert upplyst över museet och även över kommunhuset. Som stöd för det ukrainska folket i denna galna tid. Må någon få stopp på detta besinningslösa krig.

(null)

Är ni beroende av något särskilt?
Jag är galen i sött i perioder, sedan kan jag rätt som det är bara få för mig att jag inte ska äta det på några veckor. Så jag är nog inte beroende, men gillar hårt!
Min kropp mår betydligt bättre utan det, så är det, men ibland vill jag ändå inte avstå. Ibland är ju njutningen det en vill åt, för att ta in livet liksom. Då får det vara så.

Tänker att det är sunt att försöka göra det en mår väl av, njuta av livets goda och försöka skapa en balans som gör att kroppen vill och orkar. Så som en själv önskar.

Kram ❤️ Johanna 

Kommentera här: