Bästaste händer och vardagsglitter.

(null)

Det där med vardagsglitter…!
Eftersom helgerna inte riktigt räcker till just nu körde vi lite mat, bubbel och vin igår med goda vänner. Så mysigt att ses igen, alla fyra, sitta och snacka i lugn och ro och njuta av livet lite. 
Tänker att det ändå gäller att suga tag i de där dagarna, så värdefullt.

Fick vackra blommor som pryder köksön…med vackra tulpaner och skira gröna saker i - är en baddare på växtnamn som ni hör!

(null)

(null)

Direkt efter jobbet idag åkte jag till bästa massösen, Christel. Att hon ens hittar alla frusna köttbullar innanför huden….!
Kändes väldigt välbehövligt denna dag. Hade dagar förra veckan som inte var kul med mina stelmuskler så nu fick de sig en omgång av hennes bästaste händer.

Igår flyttade min älskade unge och hennes Oscar. Inom samma kvarter men nu en lägenhet som är deras. Kan tänka mig att de har trötta muskler och hjärnor idag efter bärande och fixande och att ställa om sig till nytt ställe. Kan ta en hel del energi, och ännu mer i en adhd-hjärna där inga intryck kan sorteras, när allt blir stort och mycket och flyter ihop. Hoppas hon får vila i natt, och får ny styrka, ny energi. 
Ser fram emot att åka ner på söndag, och krama om! Kul att se den nya lägenheten och hjälpa till lite. Längtar efter dem båda!

(null)

Nu blir det stillhet här, efter jobb, massage och mat. Kollar The Sinner nu, fjärde säsongen, och har tagit kväll.

Kram❤️ Joey

Kommentera här: