Som den fula ankungen.

(null)

Fotade efter vattning. Tyckte att de där långa blommorna mest såg stökiga ut, som oregerliga ogräs med sitt spret men se - vilka skönheter! Lite som den fula ankungen.

(null)

Surrade av humlor och bin i lavendeln men så många som det brukar vara är det inte. Söta är de. Hoppas de orkar göra sitt jobb trots, som det verkar, att de är färre till antalet.

(null)

Åkte direkt efter jobbet till goda vänner i Karlshamn igår, för årliga sommarfesten. Så mysigt och trevligt. Efter några timmar zoomade jag dock ut, satte mig framför fotbollen och kollade Sverigematchen. 
Av okänd, knäpp anledning vaknade jag Kl 02 igår natt och kunde inte somna om. Satt uppe, bloggade, läste och hörde tidningen komma vid 4. Tog min första kopp kaffe då för jag kände att det var kört med sömnen.
Nåja. Ett ofrivilligt dyngnande blev det nästan,   minus 2 timmar.
Sovit gott i natt, så när jag kommer hem blir det träning! Tror att minskad träning (på grund av värmen) gjort mig rastlös och o-trött. Bättring ska nu ske.

(null)

Kan vara sötaste bryggaren, som han tar fram vår käre Claes. Den är sedan hans första lägenhet på 80-talet, så en gedigen grej med sitt bubbelgum-utseende. 

(null)

Alltså oj, vad skönt det känns efter en natt med sömn i kroppen.
Nu morgonbestyr och frukost med vännerna innan hemfärd.

Kram ❤️ Joey

Kommentera här: