Söker balans.

(null)

Mitt tungsinne igår försvann efter sång, lunch med mannen på ett av våra mysiga ställen precis i närheten, Strandbjörket, och en promenad.
Fiket är i ett gammalt fint torp med grästak precis intill, eller i, en stor lekpark som är full av ungar som leker, springer och tjoar. 

Sångstunden gick väl rent tekniskt ganska dåligt, kommer ta några veckor igen för att återfå rösten efter att den helt dog när covid gjorde sin entré. Men. Sångstunden gjorde saker med själ och sinne, behöver det för balansen i mig. För att få ur mig frustration, rastlöshet, sorg och också för att få mer glädje och styrka när livet är så. 
Efter jag sjungit blev jag dörför sugen på lunch och promenad, vilket Patrik nappade på. Hurra! 

Sverige vann ju också igår, även om det verkligen var på håret! Härligt dock! Tycker faktiskt att det är kul att kolla damfotboll, hör och häpna.

(null)

Körde ett skönt pass för mest rygg och mage på gymmet idag, och tog sedan en promenad. 
Lyssnar på ännu ett avsnitt av @fannysforebilder där hon intervjuar partiledarna avseende jämställdhet. De jag hittills hört har gjort bra intervjuer, de är slipade och känns ganska avslappnade. 
Lyssna gärna, med betoning på just det. Slipade, välformulerade och liksom trevliga står de för olika idéer om hur de tycker att jämställdhet ska prioriteras och hur det i så fall ska gå till. 

(null)

Vet inte hur ni tänker avseende grupper på sociala medier. Är med i grupp för vår stad, för landetlandet och för Alicante. Det är en grupp där en kan få tips om trevliga saker att göra, ibland med foton, det kan vara delningar om bortsprungna djur och ibland frågor eller tips om olika grejer. Det tycker jag är najs, att få en personlig rad om vad människor tycker och tänker istället för att bara söka på nätet. Men i de här grupperna finns det alltid de som har så mycket åsikter om VAD folk frågar om. Och då måste de liksom ge sina syrliga, onödiga kommentarer. Varför är en med i olika grupper om det en mest gör är att reta sig på andra? Är det huvudsyftet för dessa personer, jag vet inte. Blir ledsen och frustrerad över hur tråkiga människor kan vara mot varandra. Som tur finns det också motreaktioner, som söker balans. 

(null)

Städat min del idag.
Lyssnar nu på Joni Mitchell och ska läsa en stund. 
Ikväll blir det Kafé deluxe med goda vännerna Connie och Niklas.

Kram ❤️ Johanna 

Kommentera här: