Nu håller vi tummarna!

(null)

En god natt sömn är så mycket värt. Lite knasig i lungsen några nätter men inhalerar med min lilla specialinhalator med luftrörsvidgande innan sovdags. Det verkar göra susen och förebygger att jag måste gå upp för att inhalera mitt i natten. 
Vaknade med sovränder på hals och öron, nöjd och kaffesugen. Gick till gymmet för ett skönt pass, mycket stretching och så spikmatta hemma efteråt. Känns hyfsat i min stelonda lekamen nu.

(null)

(null)
Tar in dagen på balkongen, lyssnar på @fannysforebilder och hennes valspecial. Intressanta frågor om kvinnors hälsa och villkor, ekonomisk ojämställdhet, mäns våld mot kvinnor med flera frågor, där alla partiledare får utveckla sina svar ifrån samma kategorier. 
Ett bra sätt att klura ut vad en ska rösta på i höst, liksom valkompasserna som DN, SVT och tv4 släppt. En hjälp på vägen!

(null)

Blev mattkoll igår, när vi åkte på utflykt med mor och far till Bauhaus och Jysk. Dock inget inköp på grund av för små mått så det blev beställning från nätet på storlek stor matta som jag hoppas på. Just nu har vi minimatta för att jag flyttat runt lite i min förändringsiver.

(null)

Så är det då dags för jobb imorgon, efter fyra veckors ledigt. Undrade lite varför jag var sugen på svart idag, om det var underliggande känslor inför arbetet. Tror faktiskt inte det, bara möjligen till väckarklockan som jag ogillar skarpt. Känns trevligt att jobba igen, jag har ju ett fantastiskt roligt jobb som med lite förändringar i höst kan bli ännu bättre, om det vill sig väl. 

Det blir matlagning om ett tag, sedan fotboll ju! Dottern har lånat min fotbollströja som kanhända hade en inverkan på senaste matchen. Hon har lovat ha den på även idag, så nu håller vi tummarna!

Kram ❤️ Johanna 

Kommentera här: