Lite komiskt och lite bra.

(null)

Ibland händer det konstiga saker med stigande ålder. Som krulligt hår fastän en haft spikrakt hela livet fram till klimakteriet till exempel. Eller som idag, när jag fick svar på varför jag tycker mig ha sett sämre på sista tiden, på nära håll trots progressiva (eller multifokala) linser. Det beror helt enkelt på att hornhinnan säckar ihop och därmed gör att närsyntheten blir mindre och därmed händer det något med synen även på läsnivå..men kommer inte ihåg varför…haha!
Men att hornhinnan, såväl som övriga kroppen sackar ihop var ju lite komiskt och lite bra också ju. Gör ju inget om dålig syn blir något bättre även om det innebär att jag måste byta glasögon igen. 

(null)

Vårt olivträd älskar sin hörna och all sol som det fått i sommar. 

(null)

De här små rackarna gillar också livet. Vet dock ej namnet på dem, någon som har koll?

(null)

Fick bli en glass efter lunch idag. Suttit i TeleQ, och behövde lite extra energi även om alla patienter var vänliga. De flesta ÄR ju det, det är tur. Som ni vet finns det undantag och det är ju lite kul. Det händer något inuti när någon är så där grymt otrevlig och som kör personangrepp och svordomar som varannat ord. Även om en vet att det finns saker bakom, att det finns en frustration eller kanske annat så är det ändå otrevligt.
Men som sagt, de allra flesta är ju otroligt trevliga där en kan föra ett resonemang och både visa och få respekt. 
Trots det, kan en behöva en glass även de dagarna!

(null)

Efter träningspass gick jag hem till mannen och lillbonus, som var hemma. Så mysigt att se henne efter en tids bortavaro. Så kan det gå när pojkvännen får egen lägenhet. Inte konstigt men det blir tomt här hemma.

Ligger nu i sängen efter middag, prat och sedan ett avsnitt av Lincoln Lawyer. En bra serie på Netflix om ni behöver tips.

God natt och kram❤️
Joey

Kommentera här: