Kall öl och en kvällsbris.

(null)

Sömnen just nu alltså, den är rätt opålitlig. Vaknar ofta upp mitt i natten, får hänga uppe en stund och läsa för att bli urtrött. Då går det somna igen. Tycker ändå inte att jag blir helt urlakad av det nu, antagligen för att det är sommar och ljust - och alldeles underbart!
Älskar sommaren, det lättjefulla, blommorna, dofterna, ljuset. 
Nätterna är dock för varma, alldeles för varma trots öppna fönster, fläkt och avrivet täcke.
Ändå så värt det. 
Skulle ändå önska sommar livets alla dagar.

(null)

(null)

Jag har väl sagt att det är kul att jobba igen?  Ledighet och semester är verkligen härligt men att jobba är också väldigt bra, när en har mitt jobb. 
Just nu ganska ojämn fart, från lugn till full rulle, till lugnare och så om igen i sin oförutsägbara form. Bra det, så en aldrig blir uttråkad och alltid vet att snart behöver jag stäppa upp inför utmaningen som kommer. 

(null)

Var på datortomografi för magen ikväll, DT eller CT buk, efter att jag före semestern drabbades av jätteont-i-magen. Haft en märklig mage med tanke på olika sorters smärtor i den stackaren genom mitt vuxna liv. Skönt att se så det står rätt till. 
Svalt och skönt på röntgen, gulliga sköterskor och snabbt avklarat. 

Fick besök av vännen Göran ikväll, satt och snackade och käkade bresaola, prosciutto, mozzarella med tomat, bröd och melon. Så lagom plock-kvällsmat en übervarm dag med noll matlagarlust och osug för varm mat. Trevligt att ta en kall öl, sitta i ljummen kvällsbris och njuta en torsdagskväll. Det där livet!

Om en stund går det nog få lite sömn igen.
Först lite läsning i Shuggie Bain.

Kram ❤️ Joey

Kommentera här: