En skeptisk person.

(null)

En stund på balkongen efter jobb, träning och käk var skönt. Svalkar faktiskt lite i den ljumma brisen men ändå 29 grader i luften.
Må det stanna där, och må temperatur i andra länder minska samtidigt som regnet kommer så att bränderna släcks. Sommar är ju ljuvligt men crazy sommar är ju liksom obehagligt. 
Just nu njuter jag, av lite småfågelkvitter och enstaka skrikfåglar (fiskmåsar), av att kunna sitta ute med ärmlös klänning med mat i magen. 

(null)

På gymmet var det betydligt svalare, så skönt! Haft en ond dag gällande ryggslut så det var skönt med träning och stretching. Får bli spikmatta en stund nu så lägger det värsta sig.

Jag är en rätt skeptisk person, till många saker, som t.ex. till en del alternativmedicin, till religion, till slutna sammanhang, till människor som tror sig veta bättre än all vetenskap visar eller till någon som bara låter för bra för att va sann,  och till nya rön som inte prövats tillräckligt. Men ibland blir jag överraskad och även hjälpt av somliga saker som akupunktur bland annat, som hjälpt mig otroligt mycket i kassa perioder. 
Ska pröva en annan grej, och det är besök hos en kiropraktor i annat län som sägs vara duktig. Som vill veta msssor om bakgrund, skador och problem innan han ens petar på en. Som mer verkar gå till grunden med bekymren och inte bara knäcker till någon felställd del (och som ofta går tillbaka kort därefter). 
Tänker att det inte kan skada i vilket fall, och tänk om han kan göra något som får min lilla kropp mindre smärtpåverkad. Det hade varit fantastiskt. Så jag tänkte pröva, eftersom jag på nära håll har dem som varit där och förbättrats. Blir ett litet projekt, eftersom den här kiropraktorn vill boka in tre besök med visst tidsintervall. Fortsättning följer!

(null)

Fick mina nya produkter idag, hudvård från Pernilla Wahlgrens märke L’aquila. Kul med något nytt. Brukar köra apotekets aco-grejer och tycker det funkar fint, men lite kul att testa. 

(null)

Vattnat i trädgården.
Ganska trivsamt men också ett litet påhäng. Vackert med blommor, men å andra sidan är ju gräs, vippor och stenplanteringar också väldigt fint. Dock lite terapeutiskt att gå där och nynna, vattna och titta på citronfjärilar och humlor. 

Kram ❤️ Johanna 

Kommentera här: