En sån dag!

(null)

En sådan underbar dag, denna dag. 
Liksom perfekt sommarvärme, så skönt väder.
Tog sovmorgon, lugn frukost och så mysig fika på stan. 

(null)

Den där lördagstraditionen är fin, att ses på stan, prata livet och ta en kaffe ihop med mina älskade föräldrar. 

Tog mig till gymmet, för ett lugnt pass eftersom kroppen trilskats sen i morse. Det där krampaktiga, onda från nacke och skuldror ner till rumpa. Så det blev mage och ben på gymmet, och en promenad till öster för att köpa en fin, liten beställd nalle. 
Promenad med mannen efter det, skönt att gå lite längre medan vi pratar. 
Fick bli långligg på spikmatta och massage efter motion. Tänker att det imorgon är en annan dag, ofta är det bättre då. Ofta håller det i som värst ett dygn, sen blir det lite bättre ett tag. 

(null)

Här är den lilla snötisen, en nalle. Handgjord av en forna kollega, en riktig handarbetarkunnig en med så mycket fina alster. Nallen behöver ha en plats i vårt nuvarande gästrum, min dotters gamla rum. Den är där när hon kommer hem, och om någon annan behöver den en stund. Som någon att viska hemligheter till, eller hålla om när livet är tungt. Som gjord för att sitta där mellan kuddarna och sprida sin kärlek - som bara ett gosedjur kan.

(null)

Trots muskelilskedag har jag haft en ljuvlig dag, i det bästa av väder. 
Lagade hemgjord kebab med tomater och majs, sötpotatis- och färskpotatisfries i ugnen och god vitlökssås med en skvätt honung i. Jäklar vad gott med kallt chabliiiiiiis till det! Ja alltså, ni måste uttala det som chabliiiiis - lite Lidingö-iiiii sådär. Upplevelsen blir liksom bättre då. 

(null)

Mannen min på bästa platsen en varm kväll!

(null)

Sett Black Bird, senaste avsnittet. En riktigt bra serie på Apple. Vi har också kollat sista avsnittet på Lincoln Lawyer på Netflix - också bra!

Nu blir det värmedyna för nacke och skuldror och en bok. 
Vilken dag!

Kram ❤️ Joey

Kommentera här: