Drottning av havreflarn.

(null)

En bild tagen på morgonen, första dagen efter semestern och på väg till jobbet. 
En lugnare dag igår blev en dag med full rulle, och som från början inte alls tycktes ordna sig så blev det till slut rätt bra. Härligt!
Nu hoppas vi att lagt kort ligger imorgon avseende all planering, så blir det ännu bättre!

(null)

Första jobbdagen firades liksom med käk hos goda vänner, så himla härligt att ses och så många skratt! Deras son, tillika min gudson, var också hemma. Så mysigt att snacka med honom också ju. Denna lille plutt är arton år…den där tiden igen. Den är märklig att förhålla sig till.

(null)

Är så imponerad av hädiskt goda havreflarnskorgar…så vackra och så goda. Själv har jag gett upp att försöka baka ens vanliga havreflarn då de för mig bara tokfastnar på plåten (hur jag en gör, smör eller smörpapper, si eller så). Varje gång jag försökt har det slutat med att jag står ilsken som ett bi (möjligen med hela svordomsvisans vokabulär) och skrapar ner det som skulle bli kakor i papperskorgen. Så nope, det är inte för mig helt enkelt. Men Ulle är drottning av havreflarn!

(null)

Efter dagens jobb blev det en sväng till Trädgård deluxe med vännerna Suz och Sanne. Fint att sitta där under parasoll i tokvarm kväll och sippa på ett glas rödtjut, käka pizza och prata. Sambon och vännen Göran kom förbi också så vi tog sällskap hem. 
Ännu en skön kväll i sommaren.

Tänker på de vars somrar är galet varma där lågorna sprider sig med ljusets hastighet och människor kämpar för livet. Skrämmande bilder och vittnesmål från London, Frankrike, Portugal…sjukt.

(null)

Det är morgonbild även idag. 
Trots för lite sömn i natt har jag ändå känt mig hyfsat pigg. Går på någon slags överskottsenergi möjligen.

Nu ska jag landa, i Shuggie Bain med fönstret öppet och fläkten på. 

Kram ❤️ Johanna 

Kommentera här: