Tragisk, sorglig och så hoppfullt stark.

(null)

Massage efter jobb, i mysig lugn miljö hos bästa massösen. Som en omhändertagande, njutningsfull (och lite ond), energigivande stund. Så otroligt skönt.
Hade dock behövt byta upp musklerna i rumpa och lår efter träningspass igår, har sjuk träningsvärk så har rört mig som ett stelare kylskåp än vanligt. 

(null)

Denna bok…
Så otroligt stark berättelse om en totalt dysfunktionell familj, fanatiskt religiös med en absolut tro på jordens undergång och icke-tro på myndigheter, skolgång och sjukvård. En familj där psykisk och fysisk misshandel var vardagsmat, och där somliga som försökte gå utanför de strikta ramarna fick det oerhört tufft. Men ändå. Mitt i det omöjliga kan det ske, det där fröet som tränger igenom betong. En självbiografisk berättelse som är både tragisk, sorglig och så hoppfullt stark - allt i ett. 

Läste ut den igår kväll. Nu blir det Karin Smirnoff Sockerormen, när Husdrömmar precis tog slut. Mitt favoritprogram är äntligen tillbaka. Så många häftiga idéer, härliga lösningar och vackra miljöer.

(null)

En fin stund i soffan med mannen och lite överblivet godvin efter hämtmat. En bra måndag!

(null)

God natt ❤️
Joey

Kommentera här: