Söker balans.

(null)

Idag är världen verkligen grå, som en våt filt.
Ändå ganska behagligt med fint regn, naturen som speglar sig i sjön och plusgrader. 
Sådana dagar är det som att naturen vilar sig lite, för att andra dagar kunna skina och gnistra. Lite som oss människor, som inte heller orkar gnistra hela tiden. Vi måste få ligga under filten, bubbla in oss och krama om oss själva för att sedan kunna socialisera och stråla mot dem vi möter. 
Både vi och naturen söker balans.

(null)

Mannen och jag har städat huset idag, med skön musik på och fullt fokus. 
Känslan efteråt är fantastisk, när allt känns fräscht igen. Till och med kuddarna blev piskade idag, vilket kändes extra skönt.
Hade rester från i fredags till middag, kycklingpaj, som passade fint och smakade bättre idag (tycker alltid så, att när en precis stått i maten så smakar den mindre, men dagen efter njuter jag).

(null)

Tittar på ny serie ihop, Yellowstone. Efter första avsnittet var vi nog båda lite tveksamma, då det var väldigt kargt, macho och svårt att ta till sig. Efter sex avsnitt känner vi att den har något, den berör med sitt speciella liv och speciella karaktärer med flera lager. Och naturen, vidderna, är otroliga!

Helgen gick fort. Har njutit av sovmorgnar, kaffe på sängen, lugnet ihop och lite var för sig. Hoppas jag är laddad med energi som räcker för veckan.

Kram ❤️ Johanna 

Kommentera här: