Lite glans åt dagen ändå.

(null)

Fick bli en oplanerad distansjobbdag efter host- och inhalationsnatt. Bra att ha den möjligheten onekligen, just nu nödvändigt och ibland också praktiskt. 
Känner mig seglungad och trött, kan ju vara en tillfällig nedgång i astman men covidtest imorgon lär förtälja om det rör sig om det som så många har just nu. Hoppas inte, utan hoppas på snabb återhämtning med utökade medikamenter och så är det bra med det liksom…

Njutit av tända ljus och gott kaffe, för att ge lite glans åt dagen ändå.

(null)

Det är internationella minnesdagen för förintelsens offer idag. Finns många otroligt gripande och välgjorda dokumentärer på SVT play som skildrar livet i koncentrationslägren, om de som överlevt, och även amatörfilmar som nazisterna tagit på sig och sina liv. 
Människor kan verkligen vara odjur. Monster. Och i en stor grupp som indoktrinerats tillräckligt länge så blir de verkligen livsfarliga. 

(null)

Börjat fundera på att göra något meningsfullt.
Något bra för andra, utöver det jag gör på arbetet dagligen. Finns mycket en kan engagera sig i för att göra livet en smula bättre för någon annan, inte bara genom att skänka pengar till olika organisationer.
Tanken har börjat gro, som ska landa. 
Ska hålla ihop själv också, och inte ta på mig för mycket. Den där balansen som en ska upprätthålla, och vårda. 
Som sagt. Det är vid tanken det börjar.

Kram ❤️ Johanna 


Kommentera här: