Hjärna på högvarv.

(null)

Ett härligt dygn med goda vänner.
Lunch hemma, skål i bubbel - för att de gift sig, för att vi ska och för att vi sågs efter lång tid.
Kaffe på stan, lite shopping. Häng i soffan, prat och irländsk pub igår kväll. 
Många härliga timmar som gick alltför fort.
Var äntligen på nya puben Slainté (uttalas slaaansch fick vi veta igår). Alldeles underbart att inta middag samtidigt som ljuva toner irländsk livemusik fyllde varenda cell i min kropp. Oj, så härligt! Vilka minnen det väckte, med svänget, scenen, närvaron och utbytet med publiken. Länge sedan jag spelade dragspel och körade i brorsans irländska band, Padraic Pearse, men minns det så tydligt. Hur det kändes, samspelet, glädjen. 

(null)

Här är han, sambon och blivande maken.

(null)

Efter långfrukost, med ägg och bacon, frallor och kaffe så åkte vännerna mot Karlshamn igen. Jag bytte om, tog en bra runda i vackra Bokhultet. Måste blåst mer än vad som märktes vid vårt hus häromdagen, för träd och stora rötter låg nere. 

(null)

Smågrått men syrerikt.
Bra för knopp och kropp efter intagande av både bubblor och rödtjut igår. 
Pratat med älskade ungen, om flytt, lägenhet, bröllop och medicin. Idag är första dagen för adhd-medicinen, som ska prövas ut och följas upp under en tid nu. Hoppas det ska kännas givande, som en klar förbättring som hjälper i vardagen. Håller alla tummar och tår för det!

(null)

Ska försöka lägga bort Pinterest och bröllopsplanering, min hjärna går på högvarv så fort det finns något att planera…

Läser Lisa och Lilly av Mian Lodalen - en riktigt bra bok!
Så nu blir det att försöka bli försjunken i någon annans ord, berättelse. Gå in i en annan värld, och följa dessa kvinnor hårt hållna som inget hellre vill än att leva ut sin kärlek - då i en tid då det var förbjudet. 

God söndag till er!
Kram ❤️ Johanna

Kommentera här: