Så varm i hjärtat!

(null)

Den här bloggen har blivit ett sätt att dela mina tankar och funderingar med andra. Som en officiell dagbok fastän skriven på ett annat sätt. Ibland utlämnande, ibland skildrar den bara min vanliga dag, vissa gånger sipprar det ut både sorg, ilska, men också glädje, reflektioner över olika saker.
Oftast tänker jag inte på att det också fyller någon funktion för den som läser, utan det är mer en kanal för mig att få skriva ur mig det jag tänker. 

Så ibland väcker det uppenbarligen något, och det gläder mig så oerhört. Att det faktiskt kan betyda något, på riktigt. 
Fick idag ett otroligt meddelande från en tjej som gjorde sin praktik på ortopeden för många år sedan, när jag var huvudhandledare. Som följt min blogg sedan dess, och som delade sina tankar om det. Det hon skrev om sin livsresa, sina intryck av tiden hos oss och vad det betytt att jag skrivit om min älskade unges resa till diagnos…det gjorde mig så varm i hjärtat. Tack du fina för att du tog dig tiden att skriva till mig, det betyder så mycket! Tack!

(null)

Tänk ändå.
Efter en hädisk vecka med dessa gasa och bromsa-aktiviteter vi har att förhålla oss till, så var detta meddelande något som verkligen gjorde min dag.
Att därtill ha ägnat ett par timmar åt sång vid pianot läkte också en trött själ.
Och tapeterna är här, för bövelen!
Nästa vecka ska här bli gosmysburrigt i vår hall!

(null)

Kram ❤️ Joey

Kommentera här: