Olika dimensioner av härligt.

(null)

Jobbade som en gnu för att bli klar i tid till ett roligt möte. Förhoppningsvis får vi köra planerade operationer hyfsat fullt ut från nästa vecka, då det verkar som att personalsituationen kommer att stabiliseras. Det hoppas jag innerligt, att det blir en lättnad i vårdtyngden, och att personalen ska få slippa dubbla pass. 

Sambon och jag möttes i foajén till vårt fina, anrika stadshotell. Tanken var att planera bröllopsfest, sätta någon slags ramar och spåna tankar om hur vår dag ska bli.
Det blev ett fint möte med en festkoordinator, som ska hjälpa oss få dagen som vi vill ha den med dukning, dryck, och mat. 
Känns med ens så verkligt när vi var på plats, i otroligt vacker festvåning. Shit, vad härligt det ska bli!

(null)

(null)

Nu är hallen nedplockad, och imorgon väntas nya tapeter komma upp. Också väldigt härligt, men kanske lite annorlunda härligt än ett bröllop…! Lite olika dimensioner av härligt.

(null)

Vi har fortfarande fyra chokladkartonger kvar sedan jul. Försökte mig på att rensa men det blev bara två bitar. Tycker inte att det är så gott som det liksom ser ut.
Tittade ner i kartongen långa stunder då vi tittar på en ruskigt spännande psykologisk thriller. Tell me your secrets på TV4 play. Så läskig att jag ibland måste titta bort…den biter sig fast i en thriller där alla känns som potentiella mördare. 

Nu blir det sista sidorna i Smirnof Sockerormen.

Kram och god natt
❤️
Johanna 

Kommentera här: