Nu säger den hej och välkommen.

(null)

När en säger ja händer det överraskande grejer! Det kom en present från Australien, från en som sambon Patrik känner pga hifi-intresset han verkligen odlat under pandemin. Specialintresse kan verkligen ge vänner över hela världen. Så fin, handgjord vinkork!

(null)

Efterlängtat besök av mor och far ikväll. Hade fixat två matpajer, en med kyckling och en med köttfärs och så en sallad. Så mysigt att ses och snacka några timmar med dessa människor - mina största supporters i livet! 
Tur att sambon fick godkänt att inte bara bibehålla titeln "den potentielle svärsonen" utan att faktiskt få bli svärson for real…haha!

(null)

Gårdagskvällen med goda vänner var också så fin, känslosam. Varm i själen av samtalen och av att de funnits där bredvid under så många år. Vi har delat mycket, både glädje och sorg genom åren och är otroligt tacksam för dem.

(null)

Det börjar likna nåt nu!
Tapeterna har kommit upp, på nästan alla väggar, och jag är så nöjd. 
Tycker tapeten i sig är fantastisk och att den ger en ombonad, varm känsla som ger lugn. Nu säger den inte bara att det är en stor, vit hall. 
Nu säger den hej och välkommen.

(null)

Lite läsning får det bli innan sömn.
Hoppas på god sömn utan konstiga drömmar. Somnade gott som först vid tretiden i natt när mannen lade sig tätt intill. Bästa medicinen mot icke-sömn - min pärlas hud. 

Kram och god natt❤️
Joey 


Kommentera här: