Uppfylld, tacksam och glad.

(null)

Tacksam för en otrolig helg, med extra semesterdag, sommarens bästa väder, god mat och konstutställning, sightseeing och musik. Dessutom med bästa resesällskapet.

(null)

Detta kalkbrott i Dalhalla som är en fantastisk konsertarena, den är magisk. 
Att sitta där i skönaste sommarkvällen och drabbas av konsertversionen av Kristina från Duvemåla…det gör något på djupet. När det inte bara är otroligt fin musik som framförs utan det görs med nervkittlande närvaro, som dallrar i luften. Kanske ibland en lite sliten röst, men känslan, som gör att sångerskan eller sångaren drabbas själv - det överträffar allt.  Med i denna uppsättning var ju en av Växjös stora artister, som faktiskt blir bättre och bättre med åren. En otrolig närvaro och en röst som både kan viska och lyfta tak (eller, som igår, himmelen). Han är sjukt bra!
Jag är uppfylld, tacksam och glad för att det drog igång en känsloflod av både gråt och skratt.

(null)

Ljuset var också så snyggt, som följde stämningen i musiken och handlingen. 
Marianne Mörck som berättare gav allt en extra dimension så det blev den där resan framåt.

(null)

(null)

(null)

(null)

Efter god frukost med bästa vyn är vi nu på väg hemåt. Vädret är med oss även om de varnat för åska och regn.
Regn behövs ju onekligen, men för vår del tar vi gärna det framåt kvällen.

Så härligt att göra avstickare som den här, förgylla livet och helgen. Dalarna i sommarskrud gav absolut mersmak. Skulle vilja vandra, utgå från något trevligt ställe och göra vandringar dagtid och så få en dusch och god mat till kvällen. Vore härligt att utmana kroppen i det, och jag tror att den skulle bära mig bra!

Kram ❤️ Johanna 

Kommentera här: