Sitta här och vifta på foten.

(null)

Som traditionen bjudit i många, många år (förutom under pandemin) så var det åter dags för veteranbilsrally. Sambon och vännen Niklas körde med willysjeepen från andra världskriget. I uppehållsväder, fast de spått skitväder. Ibland ska en ha tur. 
Mysigt att vara där och kolla lite, träffa både släkt och bekanta, få lite dans med bonusbarnbarn och en kaffe med bonusson och mina föräldrar. 

(null)

Igår var vi på bästa kalaset, så otroligt härligt att åter vara hos Gylfes på detta! Vänner och familj samlade för att fira Niklas födelsedag. Så stort och fint att fira denna människa som lurat döden två gånger - Fuck you! Livs levande och underbar som alltid var han det självklara målet med eftermiddagen, men det var också så fint att träffa vänner som en inte sett på länge. 

(null)

Corina, Cornelia och Niklas.
I parken, för att lyssna på Pernilla Andersson, käka en bit mat och sippa lite vin. 

(null)

En mysig konsert, men sköna (om än lite långa) mellansnack. Människan har hjärtat på rätta stället och vill förändra världen - det är härligt när de berättar om sådant som beror, som blir till ett frö, en tanke, en handling och kanske ett vrål..

(null)

En skön sommarkväll. 
Igen. Så himla fin sommar vi haft,så mycket fint vi sett och hört, gjort. Är så tacksam för både små och stora stunder.

(null)

Tränat och svettats, så otroligt skönt.
Sitter nu på sittbänken i köket och lyssnat på min spellista Svenskt och bra. Ska lägga till någon Pernilla Andersson minsann.
Sitta här och vifta på foten och fortsätta läsa min tegelsten.

Kram ❤️ Johanna 

Kommentera här: