Må-bra-hormoner.

(null)

Älskar att sommaren varit, och är, så lång, så njutbar. Kvällar och helger att njuta av. 
Balkonghäng och utflykter, konserter och middag utomhus. Det enkla livet, och lite mer oplanerat.

(null)

Ungen min har varit hemma, som brukligt är på sommaren. Varit på landetlandet med goda vänner och idag var de här en stund innan vidare färd till Malmö. Så mysigt att ses en stund! Lycka är att älskade ungen stannar ytterligare något dygn för utflykt till Kronobergs slottsruin imorgon. Fint för mammahjärtat!

(null)

Bra för hjärta och må-bra-hormoner var The Ark’s konsert på Stortorget igår kväll. Så himla härlig, proffsig och snygg show där bandet gav allt och publikhavet älskade dem och världen. Musik förenar och sprider verkligen kärlek och gemenskap för en stund - det är fint. 

(null)

(null)

Fortfarande är morgnarna ljusa, kvart i 7 på väg till jobbet. Kvällarna börjar dock bli mörka, märkte vi ikväll. När hände det ens? Klockan nio var det skumt, det är alltid en känsla av vemod tycker jag.
Älskar ljuset, men älskar också den lite klarare luften de sista dagarna. Så ja, det är bara att försöka hänga med. Ta vara på de ljusa stunderna och dagarna nu, spärra upp ögonen och samla på sig en jäkla massa d-vitaminer:-)!

Kram ❤️ Joey

Kommentera här: