Ibland är du ändå bäst!

(null)

Fick finaste buketten i helgen. Älskar ju solrosor och i kombination med orange…oj, så härligt! Piggar onekligen upp när en kommer in i köket!

(null)

Igår var vi tämligen slöa, mannen och jag, efter att våra vänner åkt hem. Avslutade sightseeing med god lunch på @ryttmastaregården vid Kronobergs slottsruin. Efter det gick jag en runda på sex kilometer, för att få luft i lungor och lite fart på musklerna. Efter det blev det läsning, serie- och film. Så skönt!

(null)

Efter en dålig nattsömn pga kli i luftrör och seglungs så gick jag ändå till gymmet, som jag bestämt. Körde ett bra, och väldigt svettigt pass och det gjorde mig så glad! Tänk att kroppen ändå vill och kämpar fastän jag satt upp mellan Kl 01 och 04. Hurra så skönt!
 Heja kroppen, ibland är du ändå bäst!

(null)

Hämtade upp föräldrarna för en bilutflykt till äppelodlingarna på Sirkön och Amys café. Blev lunchmacka och småkakor och gott kaffe i solen. Fantastiskt!

(null)

Har en liten obehagskänsla efter vårt restaurangbesök i fredags. Bakom mig satt det en ung kille (typ 20) och bredvid en betydligt äldre man, på kanske 35. Den äldre sippade på ett glas vitt medan han hela tiden beställde in hot shots till ynglingen. Vi snackar tre åt gången i flera omgångar så vi såg ju att den yngre blev onykter och inte helt välmående. Jag vände mig om och började snacka med honom, kollade av läget lite, och sa även till personalen att det gav dåliga vibbar. När jag gick ut sa jag till den äldre att han inte behövde fylla den yngre mer, att det liksom räckte. Vad det gjorde för något i tankar och beteende har jag ingen aning om men jag hoppas att han kom väl hem och att den äldre mannen fick känslan av att människor ser.  Det blir svårare då tänker jag. Att göra otrevligheter. Det är i alla fall min förhoppning.

Kram ❤️ Johanna

Kommentera här: