Sänder ljus och kärlek.

(null)

När fadern gav oss en utmaning så antog vi den. Det gällde att kunna ha axlarna i väggen samtidigt som ben och rumpa var i kontakt med densamma. Det har nog med åldern att göra helt enkelt, ju äldre desto stelare. Även om jag är graciös som en vedstapel gick utmaningen strålande.

(null)

Tog en härlig promenad på förmiddagen igår, jag och brorsan. Kliar i min kropp om jag inte rör på mig, och vi gick en del utmed bergundasjön. Himmelskt fint med alla fåglar som sjöng och så tecken på att en explosion av grönt är i antågande. 

Igår kväll blev det tacos, när nästan alla rester var slut och suget på dessa avtagit betydligt. 

(null)

Blev filmkväll efter middagen, Bohemian Rapsody (otroligt bra!) och sedan en Wallanderfilm med Lassgård, Steget efter. Också spännande, så det blev sent i säng igen.

(null)

Steg upp för att säga hej då till brorsan, och gick sen och lade mig igen. Slött och skönt.
Det har varit så mysigt att ha honom här!

(null)

Tagit mig en promenad, för att handla dricka och en blomma till 85-åriga svärmor. Hon kunde dock inte möta mig eftersom hon är sjuk med hög feber, seg hosta och trött men talbar. Förmodligen covidhelvetet som flugit på henne…
Gett henne hemläxa nu att dricka ett saftglas i timmen för att få i sig vätska. Ingen lek för en ung kropp med sådan feber, och definitivt inte för en gammal människa. Gett henne råd om djupandning, så att inte lunginflammation ska komma som ett brev på posten.
Försöker sända ljus och kärlek, för att hon ska pigga på sig. Ber en bön till stjärnorna och till moder jord. Vaka över henne. 

Det blir en långsam dag efter promenad och träning. Lätt irriterad på mitt knä, där senan till lårmuskeln antagligen var det som fick stryk av intervaller och dammsugning (!!) så tränade rygg, bål och överkropp. Känns lite bättre idag så tänker om jag bara går och inte belastar med annan träning så hämtar det sig nog.
Hämtmat ikväll. 
En trött dag. 

Kram och god påskdag!
❤️
Johanna

Kommentera här: