Relationsdrama och krångligheter.

(null)

Det var tur att vädret var välkomnande och tröstande idag, och fåglarna sjöng godmorgon. 
Satt uppe i flera timmar inatt pga seglungs och inhalationer. Okul verkligen. Vid 03 somnade jag dock gott och vaknade sedan halvpigg vid 05:35. Konstigt ändå ibland hur en ändå kan ha energi. 

(null)

Tog bild i vardagsrummet vid typ två inatt. Ändå lugnt och skönt så dags. Så tyst.

(null)

Jobbade halvdag, tog en tur ner på stan och inhandlade några böcker för presentkort jag fick i födelsedagspresent. En väldigt bra grej att få! Åkte en tur till Toftastrand för lunchinköp och fikabröd, och för att hämta kassar med kläder och saker hos en kompis, till en ukrainsk familj. 

(null)

Hängde på balkongen, läste sedan ut Selma Lagerlöf i musikrummet innan matfix. En ljuvligt skön fredagseftermiddag verkligen.

(null)

Hoppas på god natt, utan inhalationer och uppesittande. Kör en cortisonkur nu, känt att det varit på gång men vill inte heller ta det i onödan. Finns ju helt klart nackdelar med medicinen, men vilken tur att den finns ändå!

Ska börja läsa Moa Herngrens "Skilsmässan" nu. Mannen tyckte titeln var lite makaber i bröllopsplaneringen…haha, gillar ju relationsdrama, krångligheter och vemod. I böckerna, inte i vanliga livet helst.

Kram och god natt
❤️ Johanna 

Kommentera här: