Nästan som vanligt.

(null)

Det är ju vackert, när snön ligger pudervit. Just idag kändes det väl inte superkul dock, så här in i april. Fastän en vet att det kan vara precis så april ut, vår ena dagen, vinter nästa.
Ändå värmer solen och ljuset finns där - det är skillnaden mot riktiga vintern. Fortfarande inte mörkt ute, det är alldeles underbart!

(null)

Fotade skogen vid stugan i lördags. Lite grönt men även då kalla vindar, som luktade snö.
Mår bättre i min kropp, så tränade på gymmet igår och gick en promenad efter jobbet idag. I ganska lugnt tempo, för att ha lite vilodag men ändå rörelse. Kändes skönt. 

Insåg idag att det faktiskt bara är en dryg vecka till påsk, och fyra dagars ledigt….riktigt härligt! Både brorsan och dottern kommer hem då, blir fint det! Skönt att kunna samla de som är hemma, och kunna göra det inomhus och inte ute i kylan! Tänk! Påskbuffé INOMHUS med den som kan!

Tänker på hur anpassningsbar en ändå är. I 1.5 år träffade vi våra föräldrar, de flesta av vår familj och våra vänner utomhus, oavsett årstid. Varma skor och kläder inköptes för att faktiskt kunna vara ute året om. Det funkade även det, men det känns väldigt skönt och kul att kunna ses som vanligt igen. Eller nästan i alla fall. Kommer nog fortsätta vilja ha koll så folk känner sig krya när vi ska ses, vill inte ta några onödiga risker. Men ändå. Det är nästan som vanligt och det är ljuvligt!

(null)

Lite läsning blir det nu.
Tänkte hitta någon ny serie på någon av våra streamingtjänster men hittade ingenting som lockade. Mannen och jag kollar Outlander och The Sinner, så det får nog vara bra med det då. Brukar gilla att ha någon serie som bara jag kan glo på, kanske har ni några tips? Gillar drama, ogillar science fiction och skräck. 

Kram ❤️ Joey


Kommentera här: