Kanske en dag…

(null)

Gick tidigare idag.
Kände mig trött i huvudet, och behövde lite miljöombyte liksom. Gick hem till bilen och körde för matinköp, och konstaterade att det gick så snabbt och smidigt. Nu är kyl och frys välfyllda igen och det finns alternativ att välja på. Ikväll blir det nog rester, har både älgköttbullar, laxpasta och kyckling i kylen. 

(null)

Mina lungs är lite tröga, har behövt inhalera med ailos på kvällarna. Det är säkert vårlungor…partiklarna från all skönhet som stör onödigt mycket. Säkert en bidragande orsak till tröttheten också.

(null)

Är sugen på att skriva…! 
Har ju mitt manus som är ute på ett par nya förlag men det verkar svårt om en inte vill betala en del själv. Hybridförlag verkar det finnas på alla vanliga förlag också.
Kanske en dag…

Har en annan historia i mitt huvud, som jag påbörjat. Ska försöka samla ihop mig och sitta ner med den. Kanske blir det åter lust för det i stugan, som verkar vara bästa skrivarstället. Där i uterummet med ängarna utanför, korna som går och skogen vid sidan av. 
Skriver gör jag ju oavsett vad som händer med det, som här. Behovet av att skriva har alltid funnits, i små egenhäftade skrivböcker, noveller och dikter genom livet. Det är en del av vem jag är, det där som pockar på att präntas ned.

Började läsa annan bok igår kväll, även den en relationsroman med (som det verkar) brustna illusioner och gropar. Läst Ernestam innan och gillar hennes sätt att skriva. Får bli fler av Moa Herngren också, hon skriver riktigt bra. 

(null)

Hoppas ni får en go kväll.
Jag ska sitta i gungstolen nu och blunda lite. 
Är trött.
En liten lässtund innan matfix ska det bli också. Och rejält med inhalationer innan läggdags så jag slipper studsa upp igen, om jag har tur!

Kram ❤️ Johanna

Kommentera här: