Ens inre skepsis.

(null)

Nu börjar det likna någonting…
Gröna knoppar lite överallt, så underbart!
Tog bara ett styrkepass på gymmet efter lätt galen dag, för att sedan ta en promenad. Ville komma ut och inte bara svettas på löpband inomhus. Var ett bra val, en skön kombination. 

(null)

Temperaturen var annorlunda, och solen värmde där jag gick genom öster, norr och väster. För att andas ut och in, lyssna på ny podd som jag tycker är riktigt bra i valda avsnitt: Älskade psykopat. 
Tänker att alla borde lyssna, för att öka medvetenheten om hur en kan bombas med kärlek för att sedan tryckas ner till ingenting. Hur säker en än är, att det inte kan hända en själv. Möjligen andra, men inte en själv. 
Tänker att det alltid är bra med kunskap, oavsett. För att öka vaksamheten och ens inre skepsis - det är en bra varningsklocka att ha. Att liksom alltid vara lite skeptisk och inte tro på allt en hör eller ser. Och om någonting låter för bra - då är det antagligen också så.

(null)

(null)

Färgen på Domkyrkan är häftig, mot den blå himlen ser den lysande orange ut.
Tänk, att om lite drygt ett år går vi uppför altargången där, min sambo och jag!

(null)

(null)

Tyckte att det fick vara vår idag, så det fick bli skinnpaj istället för vinterkappa. Olle och kepa, men ändå skinnjacka. Det är lite högtidligt!

Kram ❤️ Joey

Kommentera här: